Suferinta umana si greutatile pe care le are de infrutat sistemul sanitar ne-a determinat sa venim in sprijinul pacientului, oferindu-i o alternativa Daca in alte specialitati pacientul poate fi tratat si in ambulatoriu, in domeniul chirurgical nu-l poti ajuta decat oferindu-i conditii umane de spitalizare care sa compenseze cat de cat suferinta fizica.

Misiune

Îmbunătățirea calității vieții bolnavilor de cancer aflați în stadiu avansat prin îngrijire medicală, socială, psihologică şi spirituală.

Principiul ingrijirii paliative consta in alinarea suferintei prin controlul durerii si al simptomelor pale="text-indent: 40px;"cientilor care se confrunta cu o boala activa, progresiva si avansata.

Medicina paliativa abordeaza in ecipainterdisciplinara nevoile complexe ale pacientului, imbunatatind calitatea vietii si implicit evolutia bolii.

Ingrijirea paliativa se adreseaza pacientilor suferinzi de cancer, boli neurologice progresive, boli pulmonare in stadiile avansate si terminale, insuficienta renala cronica insuficienta cardiaca cronica, insuficienta heoatica cronica si alte boli incurabile.

Echipa medicala a centrului de ingrijiri paliative Sfanta Elena sustine viata, considerand moartea un proces firesc in evolutia vietii si ofera sprijin atat pacientului cat si familiei acestulia pentru a face fata problemelor aparute pe parcursul bolii si dupa decesul pacientului.

Informații utile

1. Structura aprobată a spitalului: 20 de paturi, conform Autorizatie sanitara Nr.1240/04.08.2015;

2. Serviciile medicale oferite: îngrijiri paliative;

3. Adresa şi telefonul biroului de internări: Str. Eugeniu Carada nr.18, Craiova, jud. Dolj, tel.fix/fax/fax: +40351.434.634 sau mobil: +40773.341.560;

4. Adresa de e-mail unde se pot face sesizări: paliatie@yahoo.com ;

5. Chestionar de satisfacţie disponibil aici.

Toate drepturile rezervate © centruldepaliatie.ro
Concept: Piatadesiteuri